Q: Hur gör jag för att annonsera gratis?
A:
Om du gillar oss på facebook så får du lägga upp en annons gratis! Logga in på Sök rätt på pantieloves sida och klicka gilla på sidan och omslagsbilden. Skicka oss sen ett meddelande med ditt användarnamn eller din e-postadress på pantielove och skriv att du vill ha en annons gratis :-)

Q: Vad kostar det att annonsera och hur länge ligger annonsen uppe?
A: En annons kostar 25 kr. Men du kan gå in och ändra din annons eller byta ut dina bilder så ofta du vill helt gratis! Vill du ha en godkänd och rekommenderad annons med betydligt större chans att någon ser den kostar det bara 40kr.
Godkända annonser får vår gröna "Like" tumme och hamnar dessutom i galleriet bland "Rekommenderade annonser". Men kom ihåg att du måste skicka med en godkänd kontrollbild för att få en godkänd annons.

Din annons finns upplagd i 30 dagar. När du har sålt varan kan du bara logga in på sidan och radera din annons.


Q: Vad betyder den gröna tummen som vissa annonser har?
A: Det betyder att säljaren har skickat en "kontrollbild" till oss på Pantielove.se. För att bilden ska bli godkänd ska säljaren visa plagget på sig och hålla i en lapp med bland annat dagens datum på. Så som köpare kan det vara smart att i första hand välja dessa annonser. Det är ingen garanti, men chansen är betydligt större att säljaren är ärlig och att varan som säljs verkligen är använd av henne. Och du slipper risken att säljaren av trosor är en kille...

Q: Kommer min kontrollbild synas i annonsen?
A: Nej. Ingen annan kommer att se bilden. Kontrollbilden används bara tillfälligt för att verifiera att säljaren inte är någon annan än dom utger sig för att vara. Efter att kontrollbilden blivit godkänd av pantielove raderas bilden.


Q: Varför skulle jag sälja mina underkläder?
A: Främst såklart för att det är miljövänligt! ;-) Varför kasta bort sina gamla kläder när man kan få flera hundralappar bara för ett par. Du kan vara helt anonym om du vill och det kan vara ett lätt sätt att tjäna extra pengar på. Det finns många som mer eller mindre försörjer sig helt på att sälja sina trosor och underkläder.


Q: Hur gör jag för att vara anonym när jag säljer en vara?
A: Du väljer själv hur mycket du vill visa på dina bilder och du behöver självklart inte visa ditt ansikte om du inte vill. Du behöver inte (och bör inte) skriva ditt riktiga namn, telefonnummer eller var du bor i annonsen. Du ska inte heller skriva din e-postadress i annonsen. Köpare kontaktar dig genom ett vanligt formulär där dom kan skriva sitt meddelande. Det är bara när du svarar på köparens meddelande som denne får veta din mailadress. Så vi rekommenderar därför att du använder en tillfällig e-postadress när du ska svara.
(E-postadressen du anger när du lägger upp din annons används enbart för vår kontakt med dig. Pantielove.se delar eller avslöjar aldrig den e-postadressen)

Q: Kommer det synas på min mobilräkning att jag betalat för en annons på pantielove?
A:
Nej. Det enda som kommer stå är namnet på förtaget som har hand om vår betallösning. Detta företag sköter om sms betalningarna för många andra sidor på nätet som tar betalt med sms.

Q: Måste jag ha ett mobilabonnemang för att kunna betala med sms?
A: Nej. Det fungerar precis lika bra om du har ett kontantkort. 


Q: Hur tar jag betalt för det jag säljer?
A: Du väljer själv vilket sätt som passar dig bäst. Överföring till bankkonto, paypal, eller swish är några varianter. Även SpendOn och paysafe kort kan vara smidigt.


Q: Jag har inte fått mitt mail med aktiveringslänken / Jag får ingen E-post eller inget svar på min fråga som jag har skickat till er. 
A: Har du kikat i din mapp för skräppost? Ibland kan din E-post leverantör missta mail från pantielove som skräppost, speciellt Gmail kan vara duktiga på det. Kolla så att du inte har några mail från oss där, och har du det så klicka på knappen "Ej skräppost" eller lägg till vår mailadress i din kontaktlista.


Q: Vad gör jag om jag har andra frågor som jag inte hittar här?
A: Skicka oss ett meddelande genom att klicka på "Kontakta oss" högst upp i högra hörnet. Så svarar vi på din fråga så fort som vi har möjlighet :-)