Regler

Du måste minst vara minst 18år för att annonsera på Pantielove.se

Det är inte tillåtet att lägga upp bilder som innehåller nakenhet, direkta bilder på könsorgan eller som visar sexuella handlingar. Bilder som inte följer dessa regler kommer att raderas. Annonser som kan verka stötande, kränkande eller som använder ett alltför fult språk godkänns inte och kommer att raderas eller avpubliceras tills användaren har redigerat sin annons.


Det är INTE tillåtet att annonsera för att söka eller erbjuda sexuella kontakter, möten IRL eller för att erbjuda sexuella tjänster! Även annonstexter som antyder om någon form av möten eller träffar IRL kan komma att avpubliceras eller raderas. Pantielove.se är ingen kontaktsida utan får enbart användas för att sälja eller köpa varor och digital media.

Annonser gällande direktsända videos, tex camshows eller möten över skype är ej tillåtna.


Varor som inte är tillåtna att sälja enligt svensk lag får inte annonseras.


Annonsen skall läggas i den kategori som bäst beskriver din vara, det är inte tillåtet att ha flera olika varor i samma annons. Har du en annan vara som du vill sälja måste du lägga in en ny annons.
Annonser som inte specificerat vad det är man säljer, önskemål om lån eller gåvor av pengar är inte tillåtna. Annonser gällande så kallade moneyslaves är tillåtet så länge det tydligt framgår i annonsen att det ej gäller möten IRL eller någon typ av kontakt i sexuella syften.

Annonsen får inte innehålla marknadsföring eller länkar till andra webbplatser där försäljning av använda underkläder, bilder, filmer eller sexleksaker förekommer. Annonssystemet kan komma att automatiskt radera annonstext eller ord som ej är tillåtna. Pantielove förbehåller sig rätten att radera annonser och blockera användare, som enligt Pantieloves bedömning missbrukar tjänsten, t.ex. genom att lägga ut falska annonser eller genom att trakassera andra användare av webbplatsen.


Webbplatsen är huvudsakligen en annonsplats som låter användare annonsera, sälja och köpa varor. Pantielove.se har ingen kontroll över eller medverkar i transaktionen mellan en köpare och en säljare och Pantielove.se ansvarar inte heller för den utannonserade varan.

Du ansvarar själv som användare för att den Information som du lägger in i annonser inte strider mot gällande lagar och regler. Du som användare är personligen ansvarig för din annons.

Var alltid trevlig och respektfull när du kontaktar en annonsör :-)

Alla annonser som bryter mot reglerna kommer att raderas utan förvarning.