Regler och villkor

Du måste minst vara minst 18 år för att annonsera på eller använda Pantielove.se

Det är inte tillåtet att lägga upp bilder som innehåller nakenhet, direkta bilder på könsorgan eller som visar sexuella handlingar. Bilder som inte följer dessa regler kommer att raderas. Annonser som kan verka stötande, kränkande eller som använder ett alltför fult språk godkänns inte och kommer att raderas eller avpubliceras tills användaren har redigerat sin annons.

Det är INTE tillåtet att annonsera för att söka eller erbjuda sexuella kontakter, möten IRL eller för att erbjuda sexuella tjänster! Ingen form av så kallad "sugardating" är heller tillåtet. Annonser som innehåller liknande innehåll kommer att raderas och användaren som publicerat annonsen kan komma att blockeras från sidan. Detta gäller också om det kommer till Pantieloves kännedom att annonsören har erbjudit IRL träffar via mail/chatt, eller på andra webbsidor eller appar. Även annonstexter som bara antyder om någon form av möten eller träffar IRL kan komma att avpubliceras eller raderas. Pantielove.se är ingen kontaktsida utan får enbart användas för att sälja eller köpa varor och digital media. Misstänka sexköp eller försök till sexköp kommer att polisanmälas!

Annonser gällande direktsända videos, tex camshows eller möten över skype är ej tillåtna.

Bilder som föreställer någon annan än dig själv eller bilder som du ej har upphovsrätten till är inte tillåtet att ladda upp till webbplatsen. Det är med andra ord inte tillåtet att ladda upp bilder som är hittade på nätet, eller foton på andra personer än annonsören.

Varor som inte är tillåtna att sälja enligt svensk lag får inte annonseras.

Annonsen skall läggas i den kategori som bäst beskriver din vara, det är inte tillåtet att ha flera olika varor i samma annons. Har du en annan vara som du vill sälja måste du lägga in en ny annons.
Annonser som inte specificerat vad det är man säljer, önskemål om lån eller gåvor av pengar är inte tillåtna. Annonser gällande så kallade moneyslaves är tillåtet så länge det tydligt framgår i annonsen att det ej gäller möten IRL eller någon typ av kontakt i sexuella syften.

Annonsen får inte innehålla marknadsföring eller länkar till andra webbplatser där försäljning av använda underkläder, bilder, filmer eller sexleksaker förekommer. Annonssystemet kan komma att automatiskt radera annonstext eller ord som ej är tillåtna. Pantielove förbehåller sig rätten att radera annonser och blockera användare, som enligt Pantieloves bedömning missbrukar tjänsten, t.ex. genom att lägga ut falska annonser eller genom att trakassera andra användare av webbplatsen.


Webbplatsen är huvudsakligen en annonsplats som låter användare annonsera, sälja och köpa varor. Pantielove.se har ingen kontroll över eller medverkar i transaktionen mellan en köpare och en säljare och Pantielove.se ansvarar inte heller för den utannonserade varan.

Du ansvarar själv som användare för att den Information som du lägger in i annonser inte strider mot gällande lagar och regler. Du som användare är personligen ansvarig för din annons. Genom att använda denna webbplats friskriver du Pantielove och dess ägare från ekonomiskt och juridiskt ansvar för eventuella skador eller lidande som kan ha uppkommit med anledning av ditt nyttjande av denna tjänst.

Dessa villkor kan komma att ändras eller uppdateras. Det är ditt ansvar att inför varje annons uppdatera dig om vilka regler och villkor som gäller på webbplatsen.

Var alltid trevlig och respektfull när du kontaktar en annonsör :-)

Alla annonser som bryter mot reglerna eller som Pantielove på annat sätt finner som olämpliga kommer att raderas utan förvarning.